LOJİSTİK ALANI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE XIII. GELENEKSEL LOJİSTİK VE TİCARET BULUŞMASINA KATILDIK.

20.03.2024 36

XIII. GELENEKSEL LOJİSTİK VE TİCARET BULUŞMASI

Ulaştırma Hizmetleri Alanı öğrencileri Maltepe Üniversitesi’nde düzenlenen  XIII. Geleneksel Lojistik ve Ticaret Buluşması etkinliğine katıldı.

Etkinlik, lojistik ve ticaretin geleceğini ortaya koymayı amaçlamıştır.

Etkinlik T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Osman BOYRAZ, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Edibe SÖZEN, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Mehmet Tanyas ve MALTEPE UTLK başkanı Muhammet Yavuz Yardımcı'nın açılış konuşmalarıyla başlamıştır.

Ardından çok değerli sektör profesyonellerinin katılımıyla "Uluslararası Ticarette Küresel Konular ve Trendler" ve "Türkiye Lojistik Sektörü ve Koridorlar" başlıklı oturumlar düzenlenmiştir.

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024